PUT YOUR BODY
IN GOOD HANDS

Release, Relax, Unwind

 
Hallo ik ben —  

AIMEE

VRIEND

Aimee Vriend

"Holistic Wellness is zeg maar echt mijn ding"

 

Inmiddels heb ik al meer dan 15 jaar ervaring in de beauty- en wellnessbranche.

Ik ben opgeleid als holistisch masseur en OrganicTouch schoonheidsspecialist.

Mijn passie zit in het evenwicht herstellen van lichaam en huid op een natuurlijke manier waarbij de rode draad massage is.

 

De Éminence OrganicTouch schoonheidsbehandeling (winnaar van de Dutch beauty award 2020) is de manier om tegelijkertijd het spier- en bindweefsel en de huidconditie van je gezicht te verbeteren.

 

Daarnaast geef ik verschillende lichaamsmassages waaronder ontspannings-, deep tissue- en zwangerschapsmassage. Mijn meest populaire massage is de door mijzelf ontwikkelde Aloha Yoga Massage. 

 

De OrganicTouch en Relax voordeelpakketten die ik aanbied zijn echt een treat. Ik geef zowel jouw lichaam als gezicht de nodige aandacht. Eerst zorg ik ervoor dat je lichaam weer volledig ontspannen en in evenwicht is en daarna laat ik je gezicht weer stralen! En dat alles natuurlijk voor een heel voordelige prijs! Maak een afspraak!!

 

Al mijn behandelingen stem ik af op jouw behoefte. Mijn persoonlijke aanpak helpt je om de door ons samen bepaalde doelen te bereiken en stress en letsel te voorkomen en zorgt voor een intense ontspanning

 

Tip! Nieuw op het menu is Celluma Lichttherapie. Deze lichtenergie verbetert de gezondheid van je huidcellen om zo huidveroudering tegen te gaan, pijn te bestrijden en actieve acne te bestrijden. 

Je kan alleen een Celluma-behandeling boeken in een combinatiepakket.

- Aimée Vriend

 

Behandelingen

Reiki behandeling

Aloha Yoga massage

Dit is "de massage" waarbij ik kijk naar je hele zijn. Spierknopen, energie blokade's je ademhaling al deze onderdelen spelen een rol in je totale wellzijn.

Tijdens deze massage maak ik gebruik van onderarm massage technieken ook kan ik gebruik maken van passieve rekkingen en strekkingen, hotstones, stemvorken en andere massage tools.

Hoofdmassage

OrganicTouch facial treatment

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling die 100% natuurlijk is en die verder gaat dan een traditionele gezichtsbehandeling? Geschikt voor alle wensen op het gebied van huidverbetering

Therapist doing  massage around shoulder

Deep Tissue massage

Een langzame diepe massage behandeling waarbij je diep het weefsel ingaat. Tijdens deze behandeling gebruik ik minimale hoeveelheid olie voor een goede diepe grip.

Image by Christin Hume

Ayurvedische massage

Een massage uit India waarbij er veel helende olie gebruikt zal worden om het lichaam een betere balans te geven. Een zachte massage die voedend is voor de huid en de geest tot rust brengt.

_DSC6739.jpeg

Aromatherapie-massage

Dit is een heerlijk ontspannende massage waarbij je met essentiële oliën wordt gemasseerd. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. Het doel van deze massage is om stress en spanning los te laten.