top of page

Just gimme the light

Celluma (LED) Lichttherapie

ACNE • ANTI-AGING • PIJN • WONDGENEZING *

Celluma lichttherapie verbetert de gezondheid van uw huidcellen om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan, pijn te bestrijden en actieve acne te behandelen. 


Celluma lichttherapie is oorspronkelijk ontwikkeld door NASA voor astronauten die gewond of ziek zouden kunnen raken tijdens ruimtemissies.
Deze low-level-light therapie wordt tegenwoordig gebruikt als een veilige en natuurlijke methode voor de behandeling van een verscheidenheid aan huid- en pijnklachten.


Je kan alleen een Celluma behandeling boeken, of in combinatie met een OrganicTouch facial of een massage. 

 

Neem contact op per mail voor Kuur pakket.

Celluma lichttherapie

CP-Curved PRO  Red Setting.jpg
CP-Blue Acne Mode w Model (2).jpg

Bestrijden van acne

Het blauwe LED licht werkt met een golflengte van 465NM in op de door acne geïnfecteerde huid.
De antibacteriële en ontstekingsremmende werking gaan de actieve acne onder controle brengen. De huid word hersteld in zijn natuurlijke conditie en ziet er opnieuw gezond uit!

CP-Face Neck Decollote AntiAging.jpg

Anti-ageing

Het rode LED licht werkt met een golflengte van 640 NM in op de verouderde huid. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen.

CU-Wrist Pain.jpg

Pijnbestrijding

Het Bijna-Infrarood licht dringt met een golflengte van 880NM door tot de subcutane lagen van de huid en gaat pijn ingevolge chronische artritis, spierpijnen en stijfheid van gewrichten en spieren verlichten. Het lichaam wordt aangesproken op een versneld en natuurlijk herstel.

bottom of page