top of page
Hoofdmassage

OrganicTouch facial treatment

Éminence Organics

Top view of smiling black lady getting l

OrganicTouch facial treatment

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling die 100% natuurlijk is en die verder gaat dan een traditionele gezichtsbehandeling?

Geschikt voor alle wensen op het gebied van huidverbetering.

 

Bij deze behandeling geef ik je een rustige en diepgaande weefselmassage waardoor het spierweefsel in je gelaat en decolleté wordt losgemaakt.

 

Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spierweefsel worden opgespoord en opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie weer optimaal kan vervullen.

De fijne producten van Éminence Organics waarmee ik werk, dringen tijdens de behandeling diep in de huid om daar hun werk te doen.

Ze ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren de microcirculatie en verwijderen dode huidcellen door zachte fruitzuren. 

De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn.

 

We maken samen een behandelplan; wat is je doel en wat zijn je wensen?

Hoe langer de behandeling des te uitgebreider we aan de verklevingen 

en je huidconditie kunnen werken. 

 

Heb je onzuiverheden zoals mee-eters of wil je geëpileerd of geverfd worden en duurt dit 15 minuten of langer, dan reken ik voor elke extra 15 minuten €12,50 extra op de behandelprijs.

Multiple (3).jpg

Éminence Organics

Waarom Eminence Organics? Ik krijg op dit moment steeds meer klanten die op zoek zijn naar natuurlijke, organische – biologische behandelingen en producten. Ik ben op zoek gegaan en vond de huidverzorgingsproducten van het mooie merk Eminence Organics. De producten bevatten geen water waardoor er eigenlijk (bijna) geen chemische conserveringsmiddelen hoeven worden gebruikt. Het is belangrijk om goed voor je huid te zorgen met pure, natuurlijke ingrediënten. Eminence heeft een uitgebreid aanbod aan producten waardoor ze voor iedere huid een passend advies hebben. Je kunt ze online bestellen in mijn webshop.

Over Éminence Organic Skincare

Eminence Organics is sinds 1958 pionier in de biologische huidverzorgingsindustrie en de oorsprong ligt in Hongarije. De met de hand geplukte organische en biodynamische ingrediënten zijn zowel goed voor de aarde als goed voor de huid. Eminence is met trots B Corporation gecertificeerd. Deze wereldwijde beweging gebruikt de kracht van het bedrijfsleven voor het oplossen van sociale- en milieuproblemen gebonden aan de strenge normen van prestaties, verantwoording en transparantie. Wist je dat ze voor elk verkocht product een nieuwe boom planten?

Waar richt Éminence Organic Skin Care producten zich op?

 

Éminence Organic Skincare richt zich op een grote verscheidenheid van huid problemen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid en rosacea, acne, hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint.

Wat zijn de opvallendste kenmerken van Éminence Organic Skin Care producten?

 

 • Vrij van parabenen, propyleenglycol, SLS, kunstmatige geur- en kleurstoffen, minerale oliën en petrolatum.

 • Meest effectieve huidverzorging in de natuurlijke en organische huidverzorgingsindustrie.

 • Niet getest op dieren.

 • Duurzame en milieuvriendelijke landbouw- en productiepraktijken.

Attractive female model with crisp combe

Stappenplan voor je huidverzorgingsprogramma

 • STAP 1 – cleanse : reinig je huid ’s morgens en ’s avonds met een cleanser

 • STAP 2 – toning : gebruik na de cleanser een toner om de PH-waarde te normaliseren en de huid te voorzien van natuurlijke vitaminen en mineralen

 • STAP 3 – exfoliating : het is belangrijk om 1 of 2 keer per week de dode huidcellen te verwijderen met een exfoliant. Deze tovert je mooie, nieuwe huidcellen tevoorschijn waardoor de huid een mooie, frisse “glow” krijgt.

 • STAP 4 – masker : geef je huid 1 of 2 keer per week een boost met een masker. Wist je dat je de meeste maskers van Eminence ook als nachtcreme kunt gebruiken?

 • STAP 5 – treat : naar behoefte kun je specifieke huidproblemen extra (plaatselijk) behandelen. Of gebruik dagelijks een serum, booster, concentraat of olie voor extra verzorging.

 • STAP 6 – moisturize : hydrateer en verzacht de huid dagelijks met een moisturizer. Deze zijn sterk geconcentreerd en je kunt ze mengen met enkele druppeltjes water of toner indien gewenst.

 • STAP 7 – eye care : speciaal voor de dunne en gevoelige huid rondom de ogen heeft Eminence hele mooie oogproducten

 • STAP 8 – bescherm : bescherm je huid dagelijks tegen UV-straling met een dagverzorging met SPF. Eminence heeft cremes maar ook minerale poeders in een kwast om de huid te beschermen.

 • STAP 9 – body care : speciaal voor het lichaam heeft Eminence een groot assortiment aan verzorgingsproducten

Je mooiste huid heb je zelf in handen, zo bereik je dat

 • Door je huid dagelijks goed te verzorgen en regelmatig te laten behandelen bij een Skin Specialist daarmee bereik je de mooiste resultaten.​

 • De basis : een reining, toner, serum en hydraterende creme zijn de basis producten voor je huidverzorging thuis. Wil je meer dan volgen hier nog een paar belangrijke stappen om je mooiste huid te krijgen.

 • Exfoliëren : het verwijderen van de dode huidcellen is de sleutel tot een levendige huid met een mooie glow. De huid zal egaler worden en je zal stralen.

 • Maskers : een momentje voor jezelf en een boost voor je huid. Hiermee verwen je jouw huid omdat de maskers van Eminence grote hoeveelheden en hoge concentraties vitaminen en werkstoffen bevatten. Ze zorgen voor o.a. een betere hydratatie en meer versteviging. 

 • Serums, boosters, concentraten en oliën : ze voeden de huid in de diepere huidlagen met vitaminen en kruiden. Normaal gebruik je deze onder je creme maar ze kunnen op vele manieren worden toegepast. Je kunt ze ook mengen met je masker of creme.

Éminence
bottom of page